Ερωτικό σκάνδαλο στην Ισπανία: Το «τρίγωνο» που έγινε... σαπουνόπερα

Ερωτικό σκάνδαλο στην Ισπανία: Το «τρίγωνο» που έγινε... σαπουνόπερα

Ένα βίντεο, ένα γυμνό πέρασμα και ένα ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε μια μέτρια παρουσιάστρια, μια πρώην παίχτρια του Big Brother και ένας δημοσιογράφος συνθέτουν μια απολαυστική ιστορία

koritsia-arthrou
Ο Αλφόνσο Μέρλος πιθανότατα δεν κατάλαβε γιατί το σαγόνι του συνομιλητή του στην διαδικτυακή συνέντευξη που παραχωρούσε «έπεσε» στην κυριολεξία κάτω, τη στιγμή που μιλούσαν. Όπως καθόταν άλλωστε ήταν αδύνατο να δει τη νέα του αγαπημένη Αλεξία Ρίβας να περνάει χαλαρή και άνετη φορώντας μόνο ένα φύλλο συκής, το σουτιέν της για την ακρίβεια! Το πέρασμα της σηματοδότησε την αρχή ενός καθαρά ισπανικού τριγώνου, αφού επισήμως ο Μέρλος ήταν ακόμη σε σχέση με την πρώην παίκτρια του Big Brother Μάρτα Λόπεζ.

Half-naked woman photobombs live broadcast of celebrity journalist in Spain


Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου και η Ισπανία χορεύει ακόμη στον ρυθμό του, αφού το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στους τρεις πρωταγωνιστές ήταν αναμενόμενο. Ήδη οι ψίθυροι και τα κουτσομπολιά επιμένουν ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το γυμνό πέρασμα της παρουσιάστριας του Telecinco, τη στιγμή που ο καλός της έδινε διαδικτυακή συνέντευξη. Η Ρίβας, επιμένουν πολλοί, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να ακουστεί, αφού μέχρι τώρα δεν είναι αυτό που λέμε σταρ, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πρώην του Μέρλος.

Κλείσιμο
alexia-trigono
Η Αλεξία Ρίβας


Η Μάρτα Λόπεζ δεν έκανε και τίποτε συγκλονιστικό μετά το πέρασμα της από το Ισπανικό reality, πήρε όμως μπροστά μετά τα αποκαλυπτήρια της Αλεξία και μίλησε για μια ντροπιαστική σκηνή. Αυτό που δεν αποκάλυψε είναι ότι άφησε εντέχνως να διαχέεται για ώρες ότι ο Αλφόνσο Μέρλος την κεράτωσε, πριν βγει να πει δημοσίως για το πόσο λυπημένη αισθάνεται. Ο τελευταίος μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε δήλωσε στην Marca ότι είχε χωρίσει εδώ και καιρό με την Μάρτα και απολογήθηκε για το γυμνό πέρασμα της νέας του αγάπης.

marta-trigono-1
Η Μάρτα Λόπεζ


Αυτή πάλι -για την Αλεξία μιλάμε στην περίπτωση που έχετε μπερδευτεί από αυτή την ερωτική σαπουνόπερα- φέρεται να εφοδίασε το κανάλι της με φωτογραφίες από ρομαντικό δείπνο που είχε με τον Αλφόνσο της στην ταράτσα γνωστού εστιατορίου της Μαδρίτης.

Το δείπνο έλαβε χώρα στις αρχές του περασμένου Μαρτίου και η Ρίβας που εμφανίστηκε στην εκπομπή του καναλιού της φάνηκε να εκπλήσσεται για την διαρροή τους. Μετά την…έκπληξη της αποκάλυψε ότι εκείνη την ημέρα ο Μέρλος, ο Ισπανός-της έκανε πρόταση γάμου λέγοντας της ότι θέλει να την παντρευτεί για την περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου λόγω του κορωνοϊού.

alexia-trigono-1
Η Αλεξία Ρίβας
alexia-trigono-3
Η Αλεξία Ρίβας


Η παρουσιάστρια τόνισε ότι γνώριζε τον Αλφόνσο έξι χρόνια, αλλά η σχέση τους άρχισε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, κάτι που αν ισχύει αναιρεί τις φωτογραφίες του δείπνου, που από ρομαντικό υποβιβάζεται σε φιλικό, ενώ κάπου παρκάρεται και η πρόταση γάμου.

Λίγη ώρα μετά η Μάρτα Λόπεζ απάντησε στην Ρίβας, λέγοντας ότι είχε ήδη υποψίες από τον περασμένο Ιανουάριο ότι ο Αλφόνσο φλερτάριζε με τον νέο του έρωτα. «Την τριγύριζε από τότε και έχω τις αποδείξεις γι’ αυτό» δήλωσε τονίζοντας παράλληλα: «Επέμενε όταν τον ρωτούσα ότι δεν είχε τίποτε μαζί της, ότι δεν τον ενδιέφερε, αλλά μου έλεγε ψέματα».

Τελικά ποιος λέει την αλήθεια σε αυτό το ερωτικό «τρίγωνο» που πήρε διαστάσεις σαπουνόπερας, μάλλον είναι το πλέον δύσκολο να διαπιστωθεί αφού ο ένας αναιρεί τον άλλο σε αυτή την σαπουνόπερα που ζήλευε και ο Νίκος Φώσκολος.

marta-trigono-2
Η Μάρτα Λόπεζ
marta-trigono-3
Η Μάρτα Λόπεζ


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Διαδηλωτές κατά της καραντίνας με όπλα στο Δημαρχείο του Μίσιγκαν


Η τραγωδία... Covid-19 συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Πάνω από 2.000 νεκροί για 3η συνεχόμενη μέρα

Κούβα: Διαμαρτυρία για τα πυρά στην πρεσβεία της στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης