Μετά την ανακοίνωση των τριμηνιαίων κερδών του την Τρίτη, το Facebook απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι όχι μόνο είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη, αλλά και ότι συνεχώς μεγαλώνει.
Αυτή τη στιγμές 1,35 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη χρησιμοποιούν το Facebook τουλάχιστον μία φορά το μήνα, ένας αριθμός που αυξήθηκε κατά 14% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Την ίδια ώρα, ο πληθυσμός της Κίνας, της πολυπληθέστερης χώρας στη Γη, υπολογίζεται σε 1,367 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Ποιο είναι το βασικό συμπέρασμα; Εφόσον το Facebook συνεχίσει να αναπτύσσεται με ανάλογους ρυθμούς, τότε σύντομα θα είναι «το πολυπληθέστερο έθνος στον πλανήτη»!
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.