Η μητέρα του κέρδισε 61 εκατ. λίρες αλλά εκείνος δεν θα πάρει μία

Η μητέρα του κέρδισε 61 εκατ. λίρες αλλά εκείνος δεν θα πάρει μία

Η 53χρονη Βρετανίδα Σόνια Ντέιβις βρέθηκε στις ΗΠΑ για μια σοβαρή επέμβαση, όταν όλα πήγαν καλά αισθάνθηκε την ανάγκη να αγοράσει ένα λαχείο - Μήπως όμως τα 61 εκατ. λίρες που κέρδισε θα «σπείρουν» διχόνοια στην οικογένεια;

Η μητέρα του κέρδισε 61 εκατ. λίρες αλλά εκείνος δεν θα πάρει μία
«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό, μάλλον, ισχύει στην περίπτωση της 53χρονης Βρετανίδας Σόνια Ντέιβις. Πριν μία εβδομάδα η γυναίκα βρέθηκε με τον σύντροφό της Κιθ Ρέινολντς στην Φλόριδα των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε επέμβαση για καρκίνο των παραθυρεοειδών αδένων.

Όταν όλα πήγαν καλά, η 53χρονη δήλωσε ότι ένιωσε πως «ξεγέλασε τον θάνατο
» και αισθάνθηκε τόσο τυχερή, ώστε τηλεφώνησε στη Βρετανία στην κόρη της Κόρτνεϊ για να αγοράσει ένα ευρω - λαχείο.

Η 19χρονη Κόρτνεϊ ταξίδευε και η αδελφή της, η 23χρονη Στέφανι, αγόρασε το περασμένο Σάββατο το λαχείο από βενζινάδικο. Η Σόνια Ντέιβις επέστρεψε στη Βρετανία την Κυριακή και έμαθε ότι κέρδισε στο τζακ ποτ του ευρω - λαχείου 61 εκατ. λίρες. Η οικογένεια γιόρτασε τα νέα με σαμπάνια και έγινε είδηση στον βρετανικό Τύπο.
Κλείσιμο



Η 53χρονη μητέρα δήλωσε ότι θα μοιράσει τα χρήματα στις δύο κόρες της, στον 55χρονο σύντροφό της και στον 30χρονο σύντροφο της κόρης της Στέφανι, όμως, ξέχασε κάποιον, τον 24χρονο γιο της Σπένσερ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Sun και αποκάλυψε ότι η μητέρα του τον πήρε τηλέφωνο για να του ανακοινώσει τα «καλά νέα», αλλά δεν του ανέφερε αν σκοπεύει να του δώσει μερίδιο από το ποσόν που κέρδισε.



Ο νεαρός άνδρας μεγάλωσε από οκτώ ετών μαζί με τον πατέρα του στο Γκλόστερ και έζησε μια σχετικά φτωχή ζωή, όπως αποκάλυψε, ενώ η μητέρα του ζούσε άνετα μαζί με τις αδελφές του στο Χερφορντσάιρ σε ένα μεγάλο σπίτι. 

Όλα αυτά τα χρόνια ο νεαρός άνδρας ήταν αποξενωμένος από την οικογένεια και παραμένει άγνωστο αν η μητέρα του θα του δώσει κάποιο ποσό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης