Μάνατζερ Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του στην Γιούβε»

Μάνατζερ Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του στην Γιούβε»

Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χόρχε Μέντες, αποκάλυψε ότι ο «CR7» ίσως ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γιουβέντους

endes
Πολύ πιθανόν να «κρεμάσει» τα παπούτσια του με την φανέλα της Γιουβέντους, αποκάλυψε ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χόρχε Μέντες, για τον 34χρονο Πορτογάλο.

«Είναι χαρούμενος στην Γιουβέντους, δουλεύοντας με έναν εξαιρετικό προπονητή.
Άξιζε να κερδίσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας τουλάχιστον μια φορά τα τελευταία δυο χρόνια. Εάν ακόμα αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα την είχε κερδίσει.
Μπορεί να την κατακτήσει τον επόμενο χρόνο. Λέω μόνο ό,τι σκέφτομαι και για εμένα είναι αδικία. Ο Κριστιάνο έχει μόνο στο μυαλό του τη δουλειά και πως θα κερδίσει το βραβείο την επόμενη σεζόν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

Κλείσιμο
«O Ρονάλντο έχει αλλάξει την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχει κάνει μια μικρή χώρα, όπως η Πορτογαλία, σπουδαία. Όταν έφτασε στην Ρεάλ, τελείωσε την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα. Δεν υπήρχαν συγκρίσεις ο Κριστιάνο ήταν ο καλύτερος.

Αποτελεί τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πριν τον Ρονάλντο, η Πορτογαλία δεν είχε κερδίσει τίποτα», δήλωσε ο 53χρονος Πορτογάλος για τον «CR7».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης