Νέα ερυθρόλευκη επίσκεψη αγάπης

Νέα ερυθρόλευκη επίσκεψη αγάπης

Οικονομική ενίσχυση υπήρξε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον "Άγιο Κήρυκο". Δώρα Unicef από τα παιδιά της σχολής

Νέα ερυθρόλευκη επίσκεψη αγάπης
Επίσκεψη αγάπης στον Γαλατά Τροιζηνίας και στο ειδικό σχολείο Γαλατά το οποίο φιλοξενει τον σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Άγιος Κήρυκος" πραγματοποίησε η σχολή του Ολυμπιακού. 
 
Περισσότερα από 50 παιδιά της σχολής μαζί με τους προπονητές τους και τον επικεφαλής κ. Κρυπωτό αλλά και με τον διευθυντή δικτύου σχολών κ. Νάνο και τον scout της Ακαδημίας κ. Αμανατίδη επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο και παρέδωσαν οικονομική βοήθεια της τάξεως των 1.500 ευρώ από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη
Κλείσιμο
 
Τα παιδιά που ήταν ενθουσιασμένα για την επίσκεψη έδωσαν με την σειρά τους δώρα Unicef στα παιδιά με ειδικές ικανότητες του συλλόγου, έπαιξαν μαζί τους ενώ είδαν και το θερμοκήπιο τους. 
 
Τους ανθρώπους του Ολυμπιακού υποδέχτηκε ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κ. Φάσιας και η πρόεδρος του "Αγίου Κήρυκου" κα. Αργυρίου που ευχαρίστησαν τον σύλλογο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κίνησή του. Η κα Αργυρίου σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι μεγάλης ομάδας έρχονται στον Γαλατά και ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Τα παιδιά του "Αγίου Κήρυκου" είχαν φτιάξει έναν πίνακα και τον έδωσαν στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού από τους οποίους ζήτησαν να τους επισκεφτούν εκ νέου. 
 
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων κ. Καραγιάννης ο οποίος πήρε ως δώρο μια φανέλα του Ολυμπιακού με υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας. 
 
Η σχολή του Ολυμπιακού στον Γαλατά (Τροιζηνιακός) αριθμεί περισσότερα από 120 παιδιά τα οποία καθημερινά μαθαίνουν από τους καλύτερους τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά και να είναι "δίπλα" στον συνάνθρωπο. Οι κοινές δράσεις της διεύθυνσης σχολών με την σχολή Γαλατά θα συνεχιστούν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης