Τη βεβαιότητα ότι όποιος παίκτης και να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ
Ο Iσπανός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του σήμερα δεν είχε ενέργεια όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της, αλλά επεσήμανε ότι μετρά περισσότερο η νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:
-για τον αγώνα με τον Εργοτέλη
Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικά δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που μας πίεσε και έπαιξε καλά. Είχαμε δυσκολία στο να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας αν και βάλαμε και γκολ και κερδίζαμε. Σήμερα παρόλο που κάναμε αλλαγές φανήκαμε χωρίς ενέργεια. Την μεγάλη ενέργεια η ομάδα προσπαθεί να την δείχνει συνεχώς. Περισσότερο μετρούσε σήμερα η νίκη παρά οι βαθμοί παρά η ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο να ζητάμε συνεχώς από τους παίκτες ενέργεια αλλά και να γίνονται καλύτεροι. Σήμερα ήταν μία μέρα που δεν έπρεπε να είμαστε τόσο απαιτητικοί. Είχαμε λιγότερη ενέργεια. Ο Εργοτέλης στάθηκε πολύ καλά στο Α' μέρος.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.