Μητσοτάκης σε Θάνου: Διακομματική συμφωνία για να στηριχθεί η Δικαιοσύνη

Μητσοτάκης σε Θάνου: Διακομματική συμφωνία για να στηριχθεί η Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε το θέμα της καθυστέρησης απονομής της δικαιοσύνης -Συνάντηση και με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη

Μητσοτάκης σε Θάνου: Διακομματική συμφωνία για να στηριχθεί η Δικαιοσύνη
Διακομματική συμφωνία για να στηριχθεί η Δικαιοσύνη πρότεινε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στην πρόεδρο του
Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ενώ την προθυμία του να βοηθήσει για την αναβάθμιση της ποιότητας αλλά και της ταχύτητας έκδοσης δικαστικών αποφάσεων εξέφρασε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. 

Η κυρία Θάνου, υποδεχόμενη τον πρόεδρο της Ν.Δ., εξέφρασε τη χαρά της, καθώς η επίσκεψη καταδεικνύει το ενδιαφέρον του για τον θεσμό της Δικαιοσύνης και τη λειτουργία του. 

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ήταν φυσικό να υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ν.Δ. για τη Δικαιοσύνη. Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το θέμα της καθυστέρησης απονομής της Δικαιοσύνης.
Κλείσιμο

Με τη σειρά της η κυρία Κουτζαμάνη ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον του και την ευαισθησία που έδειξε για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και των προβλημάτων που την απασχολούν.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι τόσο το προσωπικό του ενδιαφέρον όσο και αυτό της Ν.Δ. είναι πολύ μεγάλο για τη Δικαιοσύνη. Επεσήμανε και πάλι την καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης και ενδεικτικά ανέφερε την περίπτωση του Γιώργου Ρουπακιά, η αποφυλάκιση του οποίου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., προκάλεσε τη κοινή γνώμη. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου


Ο πρόεδρος της ΝΔ με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης