Τηλεφωνική επικοινωνία Τζιτζικώστα - Μεϊμαράκη

Τηλεφωνική επικοινωνία Τζιτζικώστα - Μεϊμαράκη

Ολοκληρώθηκε η ΚΕΦΕ - Αποφασίστηκε και επίσημα ο τελικός κατάλογος υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της ΝΔ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τζιτζικώστα - Μεϊμαράκη
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία αποφάσισε τον τελικό κατάλογο  υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος.
 
Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, η ΚΕΦΕ θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη στις 18:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υποψηφίων.

Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα δύο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα, είχαν τον εξής διάλογο:
Κλείσιμο

Απ. Τζιτζικώστας: «Βαγγέλη, καλησπέρα. Πολύ καλή η πρότασή σου για να συζητήσουμε όλοι μαζί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Είναι πράγματι πολύ κρίσιμη η κατάσταση και πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί τις συνέπειες του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στη διάθεσή σου ακόμα και σήμερα το βράδυ να έρθω στη διευρυμένη σύσκεψη, ή αύριο, ή όποτε μου πεις για ΚΟ.
Σήμερα, κλείσαμε στόματα σε όσους αμφισβητούν την ενότητα της ΝΔ.»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Απόστολε, σε ευχαριστώ. Έτσι πρέπει να πάμε. Θα σε ενημερώσω ανάλογα και με τις εξελίξεις για την ΚΟ.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης