Απειλές Μιχαλολιάκου για αποσταθεροποίηση

Απειλές Μιχαλολιάκου για αποσταθεροποίηση

«Η ΧΑ είναι σε άμυνα» είπε ο γγ της Χρυσής Αυγής και υποστήριξε ότι «εγκληματίες είναι αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία»

Σε τολμηρές σκηνές η Kristen Stewart
Απειλές Μιχαλολιάκου για αποσταθεροποίηση
Ανοιχτό το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης όλων των βουλευτών του άφησε ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, υποστηρίζοντας ότι «στο πλαίσιο των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα».

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν θα κάνουν πράξη τις απειλές περί παραίτησης, προκαλώντας έτσι επαναληπτικές τοπικές εκλογές στις 15 μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας, είπε: «όλα είναι ανοιχτά», ενώ υποστήριξε: «αν η χώρα μπει σε τροχιά αποσταθεροποίησης δεν θα φταίει η ΧΑ. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται».

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως ο κ. Μιχαλολιάκος έφτασε στις επτά το απόγευμα στη Βουλή, συνοδευόμενος από πολυάριθμη ομάδα φρουρών, ενώ στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και ο βουλευτής κ. Λαγός, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη της υπόθεσης δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αφού φέρεται να είναι μεταξύ των προσώπων στα οποία τηλεφώνησε ο Γιώργος Ρουπακιάς αμέσως μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού.

Επιπροσθέτως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «εγκληματική συμμορία είναι όσοι πρόδωσαν τη χώρα» και συμπλήρωσε ότι «η ΧΑ είναι ένα σοβαρό πολιτικό κίνημα, η άνοδός της δυσαρέστησε όσους ξεπουλάνε την πατρίδα κομμάτι-κομμάτι. Εμείς θα υπερασπιστούμε την ενότητα της χώρας».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης