Μπακογιάννη: Λάθος η συσσώρευση εννέα φόρων σε ένα τετράμηνο

Μπακογιάννη: Λάθος η συσσώρευση εννέα φόρων σε ένα τετράμηνο

Η βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι υπάρχει πιθανότητα να προκύψει δημοσιονομικό κενό καθώς οι φορολογούμενοι ίσως δεν ανταποκριθούν σε πολλές υποχρεώσεις

Μπακογιάννη: Λάθος η συσσώρευση εννέα φόρων σε ένα τετράμηνο
Λανθασμένη την πολιτική συσσώρευσης εννέα φόρων κατά τους επόμενους μήνες χαρακτήρισε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη προειδοποιώντας ότι υπάρχει πιθανότητα οι φορολογούμενοι να μην ανταποκριθούν στις μεγάλες αυτές υποχρεώσεις και επομένως να προκύψει δημοσιονομικό κενό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για έλλειψη σχεδίου αναφορικά με τις αποδείξεις, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένους τους χειρισμούς στα φορολογικά σημειώνοντας την αντίθεσή της στην συσσώρευση τόσων πολλών φορολογικών υποχρεώσεων από τον Αύγουστο ως και το τέλος του έτους.

«Η Ελλάδα είναι σε κρίσιμη καμπή και δεν υπάρχει κανείς που να λέει ότι λύσαμε το πρόβλημα μας», είπε η κυρία Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα πληρώνουμε την ανικανότητα ενός μηχανισμού που επιδεικνύει καθυστερήσεις και ολιγωρία παρά την κρίση.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιλογή του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα, λέγοντας ότι η θέση αυτή είναι για νέους ανθρώπους, με προσόντα.

Αυτή η επιλογή προκαλεί δυσαρέσκεια όχι μόνο στην ΝΔ αλλά και στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης