GNTM 2: Madame Figaro... με δύο στα δύο η Μαρία - Ήλθε, είδε και... απήλθε η Εμμανουέλα

GNTM 2: Madame Figaro... με δύο στα δύο η Μαρία - Ήλθε, είδε και... απήλθε η Εμμανουέλα

Μετά το... κομάντο, η Μαρία κέρδισε και το εξώφυλλο στο περιοδικό - Η επιστροφή της Ελευθερίας στο σπίτι προκάλεσε «εγκεφαλικό» στην Κάτια και τις υπόλοιπες FF

maria_gntm2
Παραλίγο να πάμε στις έξι, μετά πήγαμε στις 12 και στο τέλος της βραδιάς, κάπου εκεί που βγαίνει η... γεματούλα να τραγουδήσει, μείναμε στις 11. Ένας μικρός χαμός με ανατροπές που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο... τρελός σκηνοθέτης, με επιστροφές μέσω... Madame Figaro στο σπίτι και την Κάτια με τις υπόλοιπες FF να βγάζουν... σπυριά για την επάνοδο της Ελευθερίας και τη διπλή νίκη της Μαρίας το τελευταίο διήμερο, το GNTM 2 συνέχισε την πορεία του, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον, αλλά και την ίντριγκα ανάμεσα στις κοπέλες.

Τη Δευτέρα, η επιτροπή αποφάσισε να μην διώξει καμία από τις Χαρά, Κάτια, Ασημίνα. Η χαρά του... δώρου δεν κράτησε πολύ για τις δύο τελευταίες, καθώς την Τρίτη, έπεσαν με... αλεξίπτωτο που έγραφε «Madame Figaro» οι Ελευθερία, η Εμμανουέλα και η Πόπη. «Εγκεφαλικό» για τις FF, οι οποίες λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκαν και δεύτερο ή μάλλον τρίτο απανωτό χτύπημα, καθώς η... αγαπημένη της Κάτιας, Μαρία, όχι μόνο κέρδισε τη Δευτέρα τη φωτογραφία του καλύτερου... κομάντο, αλλά κέρδισε και τη δοκιμασία της Τρίτης και έγινε το κορίτσι της Madame Figaro από το GNTM 2. Διπλή νίκη, παρά τη... σύγχυση και τον έντονο διάλογο που είχε η Μαρία με τις αξιολογήτριες κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Η Εμμανουέλα, ωστόσο, που πήρε τη δεύτερη ευκαιρία της, το χάρηκε για λίγες μόλις ώρες, καθώς ήταν το κορίτσι που έμεινε στο... τέλος και αποχώρησε. Παρ' ότι οι υπεύθυνες του Madame Figaro την επέλεξαν πρώτη στο casting που προηγήθηκε, η Εμμανουέλα προφανώς δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές και πήρε την... άγουσα για τα... αποδυτήρια.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης