Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Τον ηθοποιό τον ενόχλησαν κάποιες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με το επεισόδιο στο θέατρο Χυτήριο 

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης
Ο Μάνος Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο για δηλώσεις που έκανε σχετικά με το επεισόδιο στο θέατρο Χυτήριο, με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη  και τη συμπρωταγωνίστριά του, Σοφία Παυλίδου. Ο δήμαρχος Στυλίδας και πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ» σε συνέντευξη στο περιοδικό You είχε πει χαρακτηριστικά. 

«Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει… Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ».

Τα συγκεκριμένα λόγια του Απόστολου Γκλέτσου ενόχλησαν τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος και απέστειλε εξώδικη δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα της συνέντευξης με τις δηλώσεις που τον ενόχλησαν.

Κλείσιμο
«Επειδή οι δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως συκοφαντικές και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, προλαμβάνουν τη δικαστική κρίση για ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια δεν έχουν αποφανθεί και επηρεάζετε την κοινή γνώμη και το κοινό που με παρακολουθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, ήτοι παραγωγούς κ.λ.π. αρνητικά και εις βάρος μου. Επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά μου και μου προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά μου. Σας οχλώ για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας.


Διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ να άρετε την προσβολή και να προβείτε δημοσίως στην άμεση ανάκληση και αποκατάσταση των όσων συκοφαντικών αναφέρατε για το άτομό μου ζητώντας μου δημόσια συγνώμη καθώς και να διαβάσετε την παρούσα εξώδικο το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Άλλως, Σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης