Οι disco εμφανίσεις της Αμάλ Κλούνεϊ και της Σίντι Κρόφορντ

Οι disco εμφανίσεις της Αμάλ Κλούνεϊ και της Σίντι Κρόφορντ

Το “Casamigos Halloween party” που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά ο Τζορτζ  Κλούνεϊ, πήρε το όνομά του από την εταιρία παραγωγής τεκίλα “Casamigos” η οποία ανήκει στον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ

Οι disco εμφανίσεις  της Αμάλ Κλούνεϊ και της Σίντι Κρόφορντ
Μπορεί να γέννησε δίδυμα πριν από τέσσερις μόλις μήνες, αλλά η Αμάλ Κλούνεϊ διατηρεί μια εξαιρετική σιλουέτα. Η εκθαμβωτική 39χρονη δικηγόρος εμφανίστηκε μαζί με το διάσημο πρώην μοντέλο Σίντι Κρόφορντ στο αποκριάτικο  πάρτι που διοργάνωσε ο σύζυγός της Τζορτζ  Κλούνεϊ.

Κλείσιμο


Το “Casamigos Halloween party” που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά ο Τζορτζ  Κλούνεϊ, πήρε το όνομά του από την εταιρία παραγωγής τεκίλα “Casamigos” η οποία ανήκει στον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ. Η Αμάλ Κλούνει επέλεξε για το πάρτι – που είχε ως θέμα του “την δεκαετία του '70” μια εμφάνιση που παρέπεμπε στη χρυσή εποχή της disco. 




«Άφρο» κούρεμα, στράπλες πολύχρωμο φόρεμα και τεράστια χρυσά σκουλαρίκι. Δίπλα στην γνωστή δικηγόρο το super model της δεκαετίας του '90 Σίντι Κρόφορν, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ραντ Γκέρμεπρ,συνιδιοκτήτη της εταιρίας  “Casamigos”. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης