Γυναίκες celebrities ετοιμάζουν πορεία κατά του Donald Trump

Γυναίκες celebrities ετοιμάζουν πορεία κατά του Donald Trump

Στις 20 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος, θα λάβει χώρα στην Ουάσινγκτον, πορεία γυναικών κατά του Τrump, με αρκετές διάσημες παρουσίες

Γυναίκες celebrities ετοιμάζουν πορεία κατά του Donald Trump
Από τη στιγμή που ο Donald Trump, ανακοίνωσε πως θα κατέβει στις εκλογές για πρόεδρος των H.Π.Α, αρκετοί αστέρες της αμερικανικής showbiz καταφέρθηκαν εναντίον του μέσω του twitter ή μέσω βίντεο που γύρισαν για να δηλώσουν στους θαυμαστές τους την αντίθεση τους. 

Ακόμα και μετά τη νίκη του, αρκετοί διάσημοι, με πρόσφατο παράδειγμα τη Meryl Streep στις Χρυσές Σφαίρες, συνεχίζουν να λένε την άποψη τους κατά του νέου προέδρου. 

Κλείσιμο
Στις 20 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος, θα λάβει χώρα στην Ουάσινγκτον, πορεία γυναικών κατά του Donald Trump, με αρκετές διάσημες παρουσίες. 

Ανάμεσα τους η America Ferrera, η Katy Perry, η Scarlett Johansson και η Cher.

«Ως καλλιτέχνες, γυναίκες, και Αμερικανοί πολίτες, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι για την αλληλεγγύη, για την προστασία, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των κοινοτήτων μας. Τα δικαιώματα των μεταναστών, τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα δικαιώματα της LGBTQIA κοινότητας  και τα περιβαλλοντικά δικαιώματα δεν είναι ειδικά συμφέροντα. Μας επηρεάζουν όλους και πρέπει να είναι μέλημα κάθε Αμερικανού», τόνισε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός America Ferrera. 



Η ηθοποιός America Ferrera


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης