Η Σάρον Στόουν βάζει τελεία στα... ραντεβού: «Έχω τελειώσει με τους άντρες»

Η Σάρον Στόουν βάζει τελεία στα... ραντεβού: «Έχω τελειώσει με τους άντρες»

Η 62χρονη ηθοποιός μίλησε για όλα στο «The Drew Barrymore Show»

Sharon-Stone-gq-vraveia
Η Σάρον Στόουν μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, εκμυστηρεύοντας τη στάση της απέναντι στους άντρες και τα ραντεβού. «Τελείωσα με αυτά. Τελείωσα με τα ραντεβού» ξεκαθαρίζει γι'ακόμα μια φορά η 62χρονη ηθοποιός και δηλώνει πως επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια στο να περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Μιλώντας στο «The Drew Barrymore Show», η δύο φορές διαζευγμένη ηθοποιός είπε ότι βρίσκει τα ραντεβού χωρίς ουσία και πως δεν αξίζουν τον χρόνο της. «Έχω τελειώσει με τα ραντεβού», είπε στη Barrymore. Η star δήλωσε ότι προτιμά ξεκάθαρα να σπαταλά τον χρόνο της μόνο με όσους ανθρώπους νιώθει πως έχουν κάτι να της δώσουν. «Δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Αν μιλήσουμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα».

Να θυμίσουμε πως η Σάρον Στόουν έχει 3 γιούς, από δύο γάμους που έχει πραγματοποιήσει, τους οποίους όπως δήλωσε είναι αποφασισμένη να φροντίσει να μεγαλώσουν συναισθηματικά. «Υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις σχετικά με τη δύναμη και τι σημαίνει να είσαι αρσενικός και τι σημαίνει να είσαι ισχυρός ή σημαντικός», είπε. «Προσπαθώ να διδάξω στα αγόρια μου ότι οι ιδέες που έχουν μεταδώσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός μπορεί να μην είναι απολύτως σωστές και να μην τους ωφελήσουν τελικά στη ζωή τους».

Sharon Stone Pinpoints Exactly Why She Won't Date Anymore

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια επίθεση σκύλων σε κοριτσάκι στην Κορινθία: Έκκληση της μάνας να βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους

Μέρκελ - Μακρόν για το Brexit: «Έτοιμοι για συμφωνία, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα»

Στη βάση της Σούδας το θηριώδες πολεμικό καταμαράν των ΗΠΑ USNS Carson City
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης