Στη Μύκονο ο Leonardo DiCaprio με τέσσερις άντρες

Στη Μύκονο ο Leonardo DiCaprio με τέσσερις άντρες

Πέρυσι τον περιμέναμε, φέτος ήρθε τελικά στην Ελλάδα, ο σταρ του Χόλιγουντ - Χωρίς το μοντέλο Nina Agdal που τους απαθανάτισαν οι παπαράτσι πριν μερικές μέρες να φιλιούνται στο Μαλιμπού 

Στη Μύκονο ο Leonardo DiCaprio με τέσσερις άντρες
Στη Μύκονο, προσγειώθηκε σήμερα, με ιδιωτικό Jet, ο Leonardo DiCaprio, o οποίος ήρθε να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μαζί με τέσσερις φίλους του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο  Χολιγουντιανός σταρ, θα μείνει στο νησί των ανέμων μία εβδομάδα και μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλύσει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός θα προτιμήσει κάποια πολυτελή ιδιωτική βίλα. Μάλιστα, έχει νοικιάσει για τις μέρες που θα περάσει στη Μύκονο και σκάφος για κοντινές εξορμήσεις αλλά και για βουτιές μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Κανείς δεν γνωρίζει αν στο νησί βρεθεί και το super model Νina Agdal με την οποία φαίνεται να έχει σχέση ο ηθοποιός, καθώς οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν πρόσφατα να φιλιούνται με πάθος, σε παραλία στο Μαλιμπού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, DiCaprio και Agdal είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες και όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, δείχνουν αρκετά ερωτευμένοι. Με φιλιά, αγκαλιές και παιχνίδια στην άμμο ο σταρ του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε τον δεσμό του με τη νεαρή.

O DiCaprio και η Nina Agdal
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης