Demy: Έχω θυσιάσει την φοιτητική μου ζωή για την καριέρα

Demy: Έχω θυσιάσει την φοιτητική μου ζωή για την καριέρα

«Το ενδεχόμενο να γίνω δικηγόρος… μοιάζει μακρινό όσο όλα πηγαίνουν τόσο καλά με την καριέρα μου»

Demy: Έχω θυσιάσει την φοιτητική μου ζωή για την καριέρα
Συνέντευξη στο περιοδικό «Glow» παραχώρησε η Demy και μίλησε για όλα. 

«Όταν ήμουν μικρή έλεγα πως θα γίνω… και δικηγόρος και τραγουδίστρια!», αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Στο σχολείο… διάβαζα πάντα πολύ. Τις σπουδές μου στη Νομική… τις λατρεύω, αλλά τώρα, εν μέσω εξεταστικής, με ταλαιπωρούν αρκετά!.Το ενδεχόμενο να γίνω δικηγόρος… μοιάζει μακρινό όσο όλα πηγαίνουν τόσο καλά με την καριέρα μου, που ξεκίνησε με την Panik Records!».


 
Ποια ήταν όμως μέχρι στιγμής η καλύτερη συνεργασία για Demy; «Η καλύτερη συνεργασία μου ως τώρα ήταν… επί σκηνής με την Άννα Βίσση! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι τραγουδήσαμε ντουέτο και συνεργαστήκαμε τόσο υπέροχα».
Κλείσιμο



Η Demy, που αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο της δίσκο, αποκάλυψε πως έχει κάνει θυσίες για την καριέρα της και εξηγεί: «Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει… είναι ότι έχω αφήσει λίγο τη φοιτητική ζωή και τις σπουδές μου για χάρη της καριέρας μου στο τραγούδι. Δε θα την αφήσω τελείως, όμως, όσο και να δυσκολεύομαι αυτές τις ημέρες που γράφω μαθήματα».



 
Όσον αφορά το κομμάτι προσωπική ζωή η νεαρή τραγουδίστρια τονίζει: «Μπορεί να γίνω έξαλλη με την αδιαφορία. Οι σχέσεις θέλουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μην επαναπαύεσαι” και συμπληρώνει: “Mε γοητεύει ο άντρας που… συμπεριφέρεται like I am the only girl in the world. Αντιπαθώ τους άνδρες που… δεν έχουν τρόπους».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης