Ανδρέας Φουστάνος: «Η κόρη μου θα αποκτήσει παιδί, εγώ δεν θα γίνω παππούς!»

Ανδρέας Φουστάνος: «Η κόρη μου θα αποκτήσει παιδί, εγώ δεν θα γίνω παππούς!»

«Για μένα το διαζύγιο δεν είναι ποτέ δύσκολο, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που το κάνω εγώ εύκολο», είπε ο πλαστικός χειρουργός 


Ανδρέας Φουστάνος: «Η κόρη μου θα αποκτήσει παιδί, εγώ δεν θα γίνω παππούς!»

Για την προσωπική του ζωή, τους γάμους και τα διαζύγια, αλλά και το ότι σύντομα θα γίνει παππούς μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος σε κάμερα μεσημεριανής εκπομπής.

«Για μένα το διαζύγιο δεν είναι ποτέ δύσκολο, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που το κάνω εγώ εύκολο. Με όλες τις πρώην συζύγους μου έχω άριστες σχέσεις», είπε ο πλαστικός χειρουργός στην κάμερα της εκπομπής «Excellent».

Κλείσιμο

Όσο για τις σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου; «Αν πει ο οποιοσδήποτε κάτι κακό για τη Νατάσα θα θυμώσω. Θεωρώ ότι όποιος άνθρωπος έχει περάσει από τη ζωή μου, έστω και για μία στιγμή, πρέπει να τον προστατεύω», είπε.

 

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε: «Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, δεν έχω αρνητικές εμπειρίες. Πέρασα καλά και στους δύο γάμους μου».

 

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα γίνει παππούς, λέγοντας με χιούμορ: «Η κόρη μου θα αποκτήσει παιδί, εγώ δεν θα γίνω παππούς! Δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά και εγώ, με τον τρόπο μου, το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν το παιδί θα πάρει το όνομά μου, γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης