Κτηνωδία στη Μυτιλήνη: Τρεις ανήλικοι Ρομά ξεκοίλιασαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά

Κτηνωδία στη Μυτιλήνη: Τρεις ανήλικοι Ρομά ξεκοίλιασαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άτυχου ζώου - Επέζησε της δύσκολης επέμβασης, κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Atyxo_Gataki
Ένα απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος μιας γάτας που συνέβη χτες Πέμπτη 14 Νοεμβρίου έρχεται να καταγγείλει η φιλοζωική οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: «Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά». Προφανώς θορυβήθηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και πραγματικά το είχαν... ξεκοιλιάσει.

Με την άμεση παρέμβασή του οι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κ.Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του κυριολεκτικά χυμένα, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου - Πέρρου όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση. Το μικρό αποδείχθηκε μαχητής και άντεξε την επέμβαση αλλά, προφανώς, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και το πρωί κατατέθηκε μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτόφωρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άτυχου ζώου

Gata_Sok
Gata_Sok1
Gata_Sok3



Κλείσιμο
Πηγή: stοnisi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης