Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρήκαν 80χρονη νεκρή, θαμμένη στο χιόνι

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρήκαν 80χρονη νεκρή, θαμμένη στο χιόνι

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα γλίστρησε, έπεσε και θάφτηκε κάτω από το χιόνι, καθώς κανείς δεν την άκουσε να καλεί σε βοήθεια...

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρήκαν 80χρονη νεκρή, θαμμένη στο χιόνι
Θαμμένη κάτω από το χιόνι βρέθηκε μια 80χρονη γυναίκα στις Δάφνες Αιγίου.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή κι ενώ όλοι την αναζητούσαν για ώρες, καθώς η τύχη της αγνοείτο από την Παρασκευή.

Ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο και εξέτασε τη σορό, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος της 80χρονης οφείλεται σε ατύχημα, καθώς πιθανότατα γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, μην μπορώντας να μετακινηθεί. 

Κλείσιμο
Δυστυχώς, η ηλικιωμένη γυναίκα «έσβησε» αβοήθητη, καθώς δεν την άκουσε κανείς να καλεί σε βοήθεια, με τραγική συνέπεια να θαφτεί κάτω από το χιόνι...

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Αγγελική Τσιόλα είπε ότι «δεν προέκυψε κάτι, τόσο από την αυτοψία, όσο και από τη νεκροψία, που να με προβληματίζει και όλα συνηγορούν υπέρ του ατυχήματος.»

Επίσης, ανέφερε ότι «η ηλικιωμένη φαίνεται ότι τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι και προσπαθώντας να περπατήσει, έριξε κάποια πράγματα.»

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «η γυναίκα βγήκε στην αυλή της, μάλλον για να ζητήσει βοήθεια, γλίστρησε και έπεσε σε σημείο που υπήρχαν σκαλοπάτια.»

Ακόμη, όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, «αύριο θα γίνει η νεκροτομή και αν προκύψει κάτι άλλο, που δεν θεωρώ ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα, τότε θα ενημερώσω την Αστυνομία.»

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του εγκληματολογικού γραφείου του τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,  thebest.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης