Φόνος στο Λουτράκι: Το στυγερό πρώτο έγκλημα του μαχαιροβγάλτη του Περιστερίου

Φόνος στο Λουτράκι: Το στυγερό πρώτο έγκλημα του μαχαιροβγάλτη του Περιστερίου

Τον Ιούλιο του 2011, ο δράστης είχε σκοτώσει την 37χρονη τότε σύντροφό του, Ορτέκα Ντύρμα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Φόνος στο Λουτράκι: Το στυγερό πρώτο έγκλημα του μαχαιροβγάλτη του Περιστερίου
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία της 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι από τον 47χρονο σύντροφό της, ο οποίος νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 47χρονος ψυχοπαθής διέφυγε από το ίδρυμα του Χαϊδαρίου και πήγε στο σπίτι του στο Περιστέρι, στην οδό Παραμυθιάς 8, στο Περιστέρι, όπου κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα.

Κλείσιμο


Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης τον Ιούλιο του 2011, δηλαδή την ίδια ημερομηνία πριν από έξι χρόνια, είχε σκοτώσει την 37χρονη τότε σύντροφό του, Ορτέκα Ντύρμα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο άνδρας διατηρούσε δεσμό με την άτυχη γυναίκα από την Αλβανία και μάλιστα θα πήγαιναν για γάμο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί τα σχέδια του 40χρονου -τότε- συντρόφου της: δεν ήθελε να την παντρευτεί, αλλά να την σκοτώσει.

Το ζευγάρι, που έμενε στην ίδια διεύθυνση στο Περιστέρι, όπου βρήκε τραγικό τέλος και η 51χρονη γυναίκα, ξεκίνησε μια όμορφη μέρα του Ιουλίου, προκειμένου να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του δράστη, στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου.

Αφού έφτασαν στον προορισμό τους, θύτης και θύμα ξεκίνησαν να τακτοποιούν τα πράγματά τους στο σπίτι. Αφού τελείωσαν, το ζευγάρι τσακώθηκε, ένας καβγάς που έμελλε να ήταν και ο τελευταίος τους.

Κάποια στιγμή, ο δράστης, τυφλωμένος από την ζήλια, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει σε όλο της το σώμα την 37χρονη μνηστή του, ρίχνοντάς την νεκρή στο πάτωμα. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα για να αποφύγει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι δικοί της την αναζητούσαν απεγνωσμένα περίπου τρεις ημέρες. Της τηλεφωνούσαν καθημερινά, για να μιλήσουν μαζί της και θεώρησαν περίεργο που η κόρη τους είχε να επικοινωνήσει μαζί τους για περισσότερο από ένα 24ωρο.

Μέσα στο εξοχικό του δολοφόνου, οι άνδρες της Αστυνομίας, έμειναν άφωνοι στην θέα της 37χρονης γυναίκας, η οποία κείτονταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η βιαιότητα των χτυπημάτων στο σώμα της αποκάλυψε την πάλη που είχε προηγηθεί. Η 37χρονη είχε χτυπηθεί με μανία, ενώ τα τραύματα της από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο δράστης ήταν τόσα πολλά, που χρειάστηκε ιατροδικαστική εξέταση για να μετρηθούν.

Την άτυχη κοπέλα αναγνώρισε η μητέρα της, η οποία είχε ειδοποιήσει και την αστυνομία.

Στην περιοχή οι κάτοικοι έκαναν λόγο για ένα έγκλημα πάθους και έδειξαν σχεδόν βέβαιοι ότι το περιστατικό συνέβη λόγω διαφορών του ζευγαριού.

Ο δράστης κρυβόταν επί τρεις μέρες με το αυτοκίνητο, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. Την τρίτη μέρα, μην αντέχοντας άλλο τις τύψεις, σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στη Λαμία και τηλεφώνησε στην αστυνομία, προκειμένου να παραδοθεί...

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε τότε για το έγκλημα με την 37χρονη, ο πρώην διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης: 


Δείτε πλάνα από το εξοχικό που ο δράστης είχε κατακρεουργήσει τον Ιούλιο του 2011 την άτυχη 37χρονη - Τι έλεγαν τότε οι γείτονες:  



Δείτε βίντεο:
Σοκ: Είχε κατακρεουργήσει κι άλλη γυναίκα ο φονιάς του Περιστερίου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης