Υπέρπτηση τουρκικών μαχητικών πάνω από τρία ελληνικά νησιά
Η νέα πρόκληση εκδηλώθηκε ενώ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος βρισκόταν στη Λέρο προκειμένου να εγκαινιάσει σπίτια για στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο: Την ώρα, μάλιστα, που στη Λέρο βρισκόταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, τύπου F-16, μπήκε στο FIR Αθηνών στις 15:14 και, 13 λεπτά αργότερα, πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Μαύρα (δυτικά της νήσου Λέβιθα) στα 25.000 πόδια και ακολούθως, στις 16:05, βγήκε από το FIR Αθηνών.
Στις 15:16, σχηματισμός τεσσάρων τουρκικών μαχητικών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών και, 12 λεπτά αργότερα, πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Κίναρο- που ανήκει διοικητικά στη Λέρο, στα 27.000 πόδια και στις 15:38 πάνω από τη νήσο Σόφρανα (δυτικά-βορειοδυτικά της Καρπάθου), επίσης στα 27.000 πόδια.
Τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά βγήκαν από το FIR Αθηνών στις 16:09.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.