Ναύπλιο: Ζευγάρι λήστεψε ηλικιωμένο με ξύλο και απειλές

Ναύπλιο: Ζευγάρι λήστεψε ηλικιωμένο με ξύλο και απειλές

Έζησε τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Ναύπλιο: Ζευγάρι λήστεψε ηλικιωμένο με ξύλο και απειλές
Αδύνατο ήταν για έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν έξω από το σπίτι του στο Ναύπλιο να φανταστεί τι θα ακολουθούσε, όταν είδε ένα ζευγάρι νεαρών να τον πλησιάζουν με την πρόφαση ότι ήθελαν να τους δείξει ποια κατεύθυνση να πάρουν. Οι επόμενες στιγμές, ήταν εφιαλτικές γι' αυτόν.

Οι νεαροί ήταν κακοποιοί και δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν αμέσως μόλις βρέθηκαν κοντά του! Στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον ανάγκασαν να τους βάλει στο σπίτι του, όπου ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν, το κινητό του και μια ηλεκτρονική συσκευή. Στη συνέχεια, του πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του με το οποίο τράπηκαν σε φυγή!

Η ληστεία είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη και ο ηλικιωμένος ενημέρωσε την Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας την εξιχνίασαν και βρήκαν το κλεμμένο όχημα και το κινητό, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 Οι δυο Έλληνες δράστες, ένας 32χρονος και μία 27χρονη, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης