Διμοιρία ΜΑΤ στέλνει η αστυνομία στην Πατησίων μετά τις καταστροφές

Διμοιρία ΜΑΤ στέλνει η αστυνομία στην Πατησίων μετά τις καταστροφές

Η αστυνομία εξετάζει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες,  το κλείσιμο του Πολυτεχνείου τα βράδια, για την αποτροπή επιθέσεων από τους χώρους του ιδρύματος

Διμοιρία ΜΑΤ στέλνει η αστυνομία στην Πατησίων μετά τις καταστροφές
Τη στάθμευση μίας διμοιρίας των ΜΑΤ στην διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Πατησιών, στο κέντρο της Αθήνας, μετά και την πυρπόληση τριών τρόλεϊ στην Πατησίων
το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε η Ελληνική
Αστυνομία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει παράλληλα το κλείσιμο του Πολυτεχνείου κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μην γίνονται επιθέσεις μέσα από το κτήριο.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότεροι οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα αρνούνται να επιβιβαστούν σε οχήματα τα οποία περνούν από το Πολυτεχνείο, καθώς φοβούνται μήπως γίνουν στόχος επιθέσεων με μολότοφ από αντιεξουσιαστές.

Το μέγεθος της ζημιάς από τα τρία κατεστραμμένα τρόλεϊ υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επιμένει ο Καμίνης για παραίτηση Τόσκα

Μιλώντας στον Σκάι, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επέμεινε στο θέμα της παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, λέγοντας ότι το θέμα είναι πολιτικό, γιατί «η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει επιχειρησιακή ικανότητα και το έχει αποδείξει στο παρελθόν». 

«Τώρα βλέπω μια ανομία που εκλαμβάνει χαρακτηριστικά εξοικείωσης απέναντι στη βία. Αυτό ή θα το αντιμετωπίσει ο κ. Τόσκας ή θα παραιτηθεί. Δεν φταίνε σε τίποτα οι κάτοικοι του κέντρου και των Εξαρχείων» προσέθεσε.

Απαντώντας στον κ. Τόσκα που τον κατηγόρησε χθες ότι σαμποτάρει τις προσπάθειες να καταδειχτεί ότι η Αθήνα είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός, ο κ. Καμίνης είπε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση βίας κινδυνεύει να αποκλειστεί από τις τουριστικές επισκέψεις το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης