Ασύλληπτη τραγωδία: Με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος αφού έκοψαν το ρεύμα στην οικογένειά του

Ασύλληπτη τραγωδία: Με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος αφού έκοψαν το ρεύμα στην οικογένειά του

Η πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο ένα αναμμένο κερί να προκάλεσε την πυρκαγιά - Σε κρίσιμη κατάσταση και με αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» το αγοράκι

Ασύλληπτη τραγωδία: Με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος αφού έκοψαν το ρεύμα στην οικογένειά του
Σε σοβαρή κατάσταση και με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, ένα τετράχρονο παιδάκι, το οποίο απεγκλωβίστηκε το πρωί από φλεγόμενο σπίτι στη Λάρισα.

Αυτή την στιγμή το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Λάρισας, στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί, παίρνει καταθέσεις προκείμενου να συνθέσει το παζλ των καταστάσεων που οδήγησαν στη πρωινή τραγωδία. 

Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου η οποία επειδή είναι σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.
Κλείσιμο

To onlarissa.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» για την κατάσταση του μικρού αγοριού που νοσηλεύεται στην εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά σοβαρή, λόγω των εσωτερικών εγκαυμάτων που έχει υποστεί από την εισπνοή καπνού. «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα», επισημαίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στη Μανδηλαρά δεν είχε ρεύμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εμπειρογνώμονες αναζητώντας μέσα στους καπνούς το πίνακα του ρεύματος διαπίστωσαν ότι το ρεύμα ήταν κομμένο. Το ερώτημα της προανάκρισης λοιπόν είναι πλέον πώς προκλήθηκε αυτή η αδιανόητη τραγωδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας Λάρισας διέταξε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση. Ήδη, κοινωνική λειτουργός των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων έχει αναλάβει την υπόθεση, η οποία φαίνεται πως έχει αρκετές τραγικές πτυχές.

Σε ανακοίνωσή του, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» καταγγέλλει «ευθέως τη διοίκηση της ΔΕΗ και τη νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως υπαίτιους αυτής της κοινωνικής καταστροφής».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του onlarissa.gr











Δείτε βίντεο: Ασύλληπτη τραγωδία: Με σοβαρά εγκαύματα 4χρονος αφού έκοψαν το ρεύμα στην οικογένειά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης