Τα βλέμματα όλων τράβηξε στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη η σημαιοφόρος Μαριάνθη Καϊάφα και αυτό διότι η αριστούχος μαθήτρια της Γ΄Λυκείου είναι... 49 ετών.
Μητέρα τεσσάρων παιδιών και με δύο εγγόνια, η κ. Μαριάνθη αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία έπειτα από 30 χρόνια.
«Τα παιδιά μου ήταν αυτά που με στήριξαν πρώτα απ' όλα» είπε στην εκπομπή "ΤΑΤΙΑΝΑ live". Η ίδια, είχε σταματήσει το σχολείο σε ηλικία 16 ετών για να κάνει οικογένεια... Τώρα, έχει επιστρέψει στα θρανία για να πάρει το απολυτήριο λυκείου.
Φυσικά, όλη της η οικογένειά ήταν εκεί, για να την δει να παρελαύνει κρατώντας την ελληνική σημαία.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.