Τραγωδία στην Αμφιλοχία: 29χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της μέσα στη θάλασσα

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: 29χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της μέσα στη θάλασσα

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στο 6ο χλμ της εθνικής οδού Αμφιλοχίας - Βόνιτσας και κατέληξε στα νερά του Αμβρακικού κόλπου

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: 29χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της μέσα στη θάλασσα
Νεκρή ανασύρθηκε σήμερα το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή, ανάμεσα στην Βόνιτσα και την Αμφιλοχία, μία 29χρονη οδηγός αυτοκινήτου, η οποία αναζητείτο από το βράδυ του Σαββάτου. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 29χρονη εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο έκτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας - Βόνιτσας και κατέληξε στα νερά του Αμβρακικού κόλπου.
 
Έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο της γυναίκας και με την βοήθεια ενός δύτη ανασύρθηκε η 29χρονη, η οποία διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη εργαζόταν σε επιχείρηση στην Λευκάδα και χθες το απόγευμα επέστρεφε στο σπίτι της στο Αγρίνιο.
 
Όταν οι οικείοι της διαπίστωσαν ότι αργούσε, ειδοποίησαν τις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, οι οποίες είχαν τελικά τραγική κατάληξη.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης