Βίντεο των αναρχικών για την επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων
Δείτε καρέ-καρέ πώς χτύπησαν, μέρα-μεσημέρι, στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, πετώντας μολότοφ και σπάζοντας περιπολικά και σταθμευμένα οχήματα με βαριοπούλες και πέτρες
, έδωσαν σήμερα το βράδυ στη δημοσιότητα, μέσα από τη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Indymedia, οι αναρχικοί που πραγματοποίησαν το «χτύπημα».
Στο βίντεο φαίνονται οι κουκουλοφόροι να πλησιάζουν το κτίριο της οδού Καλλιδρομίου, να προκαλούν φθορές στα οχήματα και την σκοπιά του τμήματος. Ξαφνικά ακούγεται μια φωνή να λέει «πάμε-πάμε». Τότε οι κουκουλοφόροι απομακρύνονται και εκτοξεύουν τις βόμβες μολότοφ.
Το οπτικοακουστικό υλικό συνοδεύεται και από το παρακάτω κείμενο ανάληψης ευθύνης:
Κλείσιμο
«Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος. Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.