Μετά την κατακραυγή συνέλαβαν ξανά τον μπράβο στη Μύκονο

Μετά την κατακραυγή συνέλαβαν ξανά τον μπράβο στη Μύκονο

Μετέτρεψαν τις κατηγορίες σε κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Χθες τον είχαν αφήσει ελεύθερο αφού οι αρχικές κατηγορίες ήταν σε βαθμό πλημμελήματος

Μετά την κατακραυγή συνέλαβαν ξανά τον μπράβο στη Μύκονο
Στην εκ νέου σύλληψη του 25χρονου μπράβου που τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο έξω από μπαρ της Μυκόνου προχώρησε η αστυνομία καθώς με ένα 24ωρο καθυστέρηση διαπιστώθηκε ότι το αδίκημα δεν είναι πλημμεληματικού αλλά κακουργηματικού χαρακτήρα.

Χθες όταν ο νεαρός μπράβος παραδόθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου η κατηγορία που του απαγγέλθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος. Κι αυτό παρά τα πολύ σοβαρά τραύματα του 31χρονου Κυπρίου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Αποτέλεσμα ήταν ο 25χρονος Μανώλης να αφεθεί ελεύθερος αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για την Πέμπτη.

Το πρωί της Τετάρτης, όμως, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία έπειτα από την έρευνά της οι κατηγορίες από πλημμεληματικού χαρακτήρα (βαριά σκοπούμενη βλάβη) μετατράπηκαν σε κακούργημα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Έτσι όταν ο εισαγγελέας Σύρου εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης οι αστυνομικοί συνέλαβαν ξανά τον μπράβο.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής πυγμάχος και ιδιοκτήτης της εταιρείας security στην οποία εργαζόταν ο 25χρονος που ξυλοκόπησε τον Κύπριο κατηγορείται για συνέργεια.
Κλείσιμο



Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λέπτα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου




Ηχητικό ντοκουμέντο. (Οι φίλοι του Βαγγέλη του ζητούν απεγνωσμένα να σηκωθεί και να περπατήσει. Στη συνέχεια ένας φίλος του θύματος συνομιλεί με τον μπράβο που κατηγορείται ότι προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό)


Φωτογραφίες ντοκουμέντο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης