Έκλεψε στις Σπέτσες και συνελήφθη στο Μεσολόγγι!

Έκλεψε στις Σπέτσες και συνελήφθη στο Μεσολόγγι!

Πάνω του βρέθηκαν τα 3.000 ευρώ που είχε κλέψει από ένα σπίτι

Έκλεψε στις Σπέτσες και συνελήφθη στο Μεσολόγγι!
Ολόκληρη τη… Στερεά Ελλάδα διέσχισε μέσα σε λίγες ώρες στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην πατρίδα του ο Αλβανός δράστης μιας διάρρηξης με πλούσια λεία που έγινε στις Σπέτσες, αλλά το ταξίδι του πήρε τέλος στο Μεσολόγγι!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ενημερωθεί από τους συναδέλφους τους στο νησί για την ταυτότητα του νεαρού δράστη και τον εντόπισαν πριν προλάβει να φύγει από τη χώρα. Πάνω του βρέθηκαν τα 3.000 ευρώ που είχε κλέψει από ένα σπίτι. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα κι έτσι, εκτός από την κατηγορία της κλοπής, αντιμετωπίζει και αυτή της παράνομης παραμονής στη χώρα

***Απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες, απουσίαζαν και οι γείτονες στην κοινότητα Καλό Νερό της Μεσσηνίας κι έτσι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για τους άγνωστους διαρρήκτες που «χτύπησαν» το σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας! Οι δράστες μπήκαν αθέατοι στο εσωτερικό του σπιτιού, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα στο πίσω μέρος του.

*** Ο θόρυβος που ακουγόταν από ένα σπίτι στην περιοχή Βαρδάτες της Λαμίας έκαναν τους συγγενείς του ιδιοκτήτη που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όμως, ήταν αργά καθώς οι διαρρήκτες είχαν αναστατώσει όλα τα δωμάτια και είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε να επιστρέψει για να δει τι του έκλεψαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης