Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός

Δείτε το βίντεο της μεταγωγής του - Νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Αθηνών μετά την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών για την παρακολούθηση μαθημάτων στο ΤΕΙ Αθηνών

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός
«Πάω να ξαναδώ τους φίλους μου», δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός το πρωί της Τετάρτης κατά την αποχώρησή του από το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς». Έπειτα από 31 ημέρες απεργίας πείνας και περίπου μία εβδομάδα ώστε σταδιακά να αρχίσει να τρέφεται και πάλι, ο καταδικασθείς για τη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης επέστρεψε και πάλι στη φυλακή.

Ο Νίκος Ρωμανός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μετά την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών για την παρακολούθηση μαθημάτων στο ΤΕΙ Αθηνών, στο οποίο πέρασε με πανελλαδικές μέσα από τη φυλακή. Ο Ρωμανός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα διατροφής μετά την απεργία πείνας που πραγματοποίησε επί 31 ημέρες.

Για το θέμα του Νίκου Ρωμανού υπήρξε διορθωτική τροπολογία από το υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία προβλέπει τη φοίτηση με «βραχιολάκι» και την οποία αποδέχτηκε ο κρατούμενος.

Ο Νίκος Ρωμανός είχε μεταχθεί από τις φυλακές του Αυλώνα στον Κορυδαλλό έπειτα από εκπαιδευτική άδεια που ο ίδιος είχε ζητήσει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και από εκεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλευόταν εξαιτίας της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει. 

Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης