Διακινητής χασίς είχε τουλάχιστον... 75 πελάτες!

Διακινητής χασίς είχε τουλάχιστον... 75 πελάτες!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

Διακινητής χασίς είχε τουλάχιστον... 75 πελάτες!
Κρίνοντας από τις δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με τα 41 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε μαζί του ένας 37χρονος όταν συνελήφθη στη Σέριφο και τις 65 κενές συσκευασίες στις οποίες θα μοίραζε άλλα 297 γραμμάρια τα οποία είχε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί του τοπικού Σταθμού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε τουλάχιστον... 75 «πελάτες»!

Το συμπέρασμα μοιάζει αυθαίρετο, αλλά κάπως έτσι δικαιολογούνται και τα 1.000 ευρώ που κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου διέμενε, μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και δυο κινητά! Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. 

«Φορτωμένος» με ναρκωτικά επιχείρησε να περάσει στη χώρα προερχόμενος από την Αλβανία ένας 22χρονος Έλληνας, αλλά το δρομολόγιό του διακόπηκε απότομα στο Τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος που του έκαναν έλεγχο, τον συνέλαβαν όταν βρήκαν πάνω του 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 72 γραμμαρίων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Τρία χασισόδεντρα ύψους από 0,40 εκατοστών ως 1,20 μέτρου καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Πιερίας ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης