Νέες συλλήψεις για βεγγαλικά σε όλη τη χώρα

Νέες συλλήψεις για βεγγαλικά σε όλη τη χώρα

Τρεις συλλήψεις για ποσότητα κροτίδων στην κοινότητα Γιαννιτσοχώρι Ηλείας - Δυο συλλήψεις για παράνομη πώληση βεγγαλικών στην Ιεράπετρα - Συλλήψεις και σε Χίο, Ρόδο και Κομοτηνή


Νέες συλλήψεις για βεγγαλικά σε όλη τη χώρα
Απ' άκρη σ' άκρη της χώρας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών για την παράνομη διακίνηση κάθε είδους βεγγαλικών και οι αριθμοί των συλλήψεων και κατασχέσεων αυξάνονται αλματωδώς καθημερινά. Μόνο στην κοινότητα Γιαννιτσοχώρι Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα με μεγάλη ποσότητα κροτίδων.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ζαχάρως και της Ασφάλειας Πύργου που έκαναν έρευνα στα σπίτια τους, κατέσχεσαν συνολικά περισσότερες από 15.500 κροτίδες και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες, δύο Έλληνες ηλικίας 68 και 18 χρόνων και έναν 19χρονο Βούλγαρο, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

*** Έπειτα από έλεγχο που έκαναν άνδρες της Ασφάλειας στο κατάστημα ενός 53χρονου στην πόλη της Χίου, κατέσχεσαν 5.870 παιδικά αθύρματα για τα οποία δεν διέθετε δικαιολογητικά αγοράς και πώλησης. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.

*** Δυο συλλήψεις για παράνομη πώληση βεγγαλικών έκαναν στην Ιεράπετρα οι άνδρες της Ασφαλείας, της Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στο παντοπωλείο ενός 31χρονου κατασχέθηκαν 1.750 παιδικά αθύρματα που διέθετε προς πώληση και στο μίνι μάρκετ ενός 39χρονου βρέθηκαν άλλα 2.000. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

*** Στη Χάλκη συνελήφθη ένας 28χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού σταθμού και στην κατοχή του βρέθηκαν 3.180 τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Κλείσιμο

*** Χωρίς την απαιτούμενη άδεια άδεια διέθετε προς πώληση 29 βεγγαλικά και τέσσερα καπνογόνα στο κατάστημά του, ένας 45χρονος που συνελήφθη στην Κομοτηνή. Τα βεγγαλικά κατασχέθηκαν και ο έμπορος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης