Γυναίκες συνελήφθησαν με κλεμμένα κοσμήματα

Γυναίκες συνελήφθησαν με κλεμμένα κοσμήματα

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θεώρησαν ύποπτες τέσσερις τσιγγάνες και, κατά τον έλεγχο που τους έκαναν, βρήκαν πάνω τους κοσμήματα μεγάλης αξίας

Γυναίκες συνελήφθησαν με κλεμμένα κοσμήματα
Έφεραν αποτέλεσμα οι περιπολίες της Αστυνομίας που βρίσκεται σε επιφυλακή τις ημέρες των εορτών, για να προστατεύσει από κλοπές τους χιλιάδες πολίτες οι οποίοι κινούνται στην αγορά, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις τράπεζες.

Στο Αιτωλικό, άνδρες του τοπικού τμήματος θεώρησαν ύποπτες τέσσερις τσιγγάνες και, κατά τον έλεγχο που τους έκαναν, βρήκαν πάνω τους κοσμήματα μεγάλης αξίας! Όπως αποδείχθηκε, τα είχαν αρπάξει λίγα λεπτά νωρίτερα από ένα σπίτι την ώρα που η ιδιοκτήτρια απουσίαζε κι έτσι της επιστράφηκαν, ενώ οι δράστιδες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μεσολογγίου.

Κλείσιμο
Αντίθετα, παρά τις περιπολίες που υπήρχαν στο κέντρο του Αγρινίου, μια άλλη τσιγγάνα κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας μέσα στο πλήθος με την την τσάντα της υπαλλήλου μιας καφετέριας στην οποία τρύπωσε την ώρα που εκείνη σέρβιρε πελάτες! Μέσα στην τσάντα της άτυχης υπαλλήλου υπήρχαν χρήματα, προσωπικά είδη και η ταυτότητά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης