Διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής έξω από το Mega για την τούρκικη σειρά

Διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής έξω από το Mega για την τούρκικη σειρά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, κατά της προβολής τουρκικής τηλεοπτικής σειράς την ημέρα της εθνικής επετείου

Διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής έξω από το Mega για την τούρκικη σειρά
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, κατά της προβολής τουρκικής τηλεοπτικής σειράς την ημέρα της εθνικής επετείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μετά από πρόσκληση του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

«Συνωμοσία σιωπής των καναλιών» σε ότι αφορά την κάλυψη της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, που είπε μεταξύ άλλων, ότι «όσοι προδίδουν την Ελλάδα θα μας βρουν μπροστά τους» και πρόσθεσε, ότι «η συγκέντρωση χιλιάδων εθνικιστών στέλνει το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ».
Κλείσιμο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στο χαιρετισμό του ανέφερε πως το κόμμα του θα συνεχίζει να αγωνίζεται κατά της προβολής τουρκικών σειρών στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. «Για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε Τούρκους» έκανε λόγο, ο βουλευτής Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος που καταλόγισε σε ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης και επιχειρηματίες ότι είναι εκείνοι «που κυρίως ευθύνονται για τη σημερινή δύσκολη περίοδο».

«Οι αγωνιστές του 1821 δεν χρειάστηκαν κανάλια για να ξεκινήσουν την επανάσταση», ανέφερε από την πλευρά της, η βουλευτής Αθηνών Ελένη Ζαρούλια και κατέληξε λέγοντας ότι «και εμείς όταν εξεγερθούμε θα το καταλάβουν». Οι διαδηλωτές, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες, είχαν καταλάβει το χώρο μπροστά από τις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και τις δυο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Μεσογείων στην οποία πάντως η κίνηση δεν είχε διακοπεί.

Τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που συμμετείχαν στη συγκέντρωση παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, μερίδα των συγκεντρωμένων έκαψε μια τουρκική σημαία και πέταξε κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης