Ένας υδροσίφωνας έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή Νιοχώρι Καραβά Κυθήρων, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες σε όσους κατάφεραν να καταγράψουν το φαινόμενο.
Σύμφωνα με ειδικούς οι υδροσίφωνες είναι σύνηθες αλλά εντυπωσιακό φαινόμενο το φθινόπωρο γεγονός που οφείλεται κυρίως στη μεγάλη θερμοκρασία της επιφάνειας της θάλασσας, η οποία σε αρκετές περιοχές αυτή την εποχή είναι η υψηλότερη του έτους.
Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ο υδροσίφωνας προκλήθηκε από την κακοκαιρία «Αθηνά» που πλήττει τις τελευταίες μέρες ολόκληρη τη χώρα.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.