Μητρόπουλος: Από τα δάκρυα στη Βουλή, στην «κόλαση» του Πολ Κρούγκμαν

Μητρόπουλος: Από τα δάκρυα στη Βουλή, στην «κόλαση» του Πολ Κρούγκμαν

Η ερώτηση του βουλευτή προκάλεσε την ατάκα του οικονομολόγου

Μητρόπουλος: Από τα δάκρυα στη Βουλή, στην «κόλαση» του Πολ Κρούγκμαν
Ερώτηση στον νομπελίστα οικονομολόγο  Πολ Κρούγκμαν απεύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, κατά τη διάλεξή του στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή. 

Από τη συναισθηματική φόρτιση της Βουλής την Πέμπτη και τα δάκρυα, πέρασε στην... «κόλαση» του Κρούγκμαν, αφού ο κ. Μητρόπουλος ρώτησε τον οικονομολόγο για τη συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές για να λάβει την απάντηση ότι «η έξοδος θα ήταν κόλαση». 

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Μητρόπουλος όταν αναφέρθηκε στην υπόθεση εμπλοκής του σε ενδεχόμενη φοροδιαφυγή «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα κάνοντας λόγο για προσπάθεια ηθικής του εξόντωσης.

Αναλυτικότερα, στην διάλεξη του νομπελίστα οικονομολόγου, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν η Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί «έναν έντιμο συμβιβασμό ή μία έντιμη έξοδο», ο Νομπελίστας οικονομολόγος απάντησε ότι η χώρα «θα πρέπει να φτάσει σε μια συμφωνία, όπου ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα πρέπει να είναι σε παράλογα επίπεδα και οι μεταρρυθμίσεις να μην διαλύσουν την κοινωνία». «Αν είναι έτσι, δεχτείτε αυτή τη συμφωνία» παρότρυνε την ελληνική κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι η έξοδος από το ευρώ θα ήταν «κόλαση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης