Credit Suisse: Η Ελλάδα θα βουλιάξει μόνη της

Credit Suisse: Η Ελλάδα θα βουλιάξει μόνη της

Πρόβλημα στην ελληνική οικονομία από τις πολιτικές εξελίξεις δεν μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να τροφοδοτήσει ζητήματα στην υπόλοιπη Ευρώπη εκτιμά ο έμπειρος senior advisor του διεθνούς οίκου, Bob Parker

Credit Suisse: Η Ελλάδα θα βουλιάξει μόνη της
Πρόβλημα στην ελληνική οικονομία από τις πολιτικές εξελίξεις δεν μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να τροφοδοτήσει ζητήματα στην υπόλοιπη Ευρώπη εκτίμησε ο έμπειρος senior advisor της Credit Suisse, Bob Parker, μιλώντας στο Bloomberg.

Κι αυτό γιατί το ελληνικό χρέος κατέχουν κατά κύριο λόγο πια οι εταίροι-πιστωτές σε αντίθεση με το 2010-2012.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, εάν αυτές γίνουν, ο Parker δήλωσε ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα καταφέρει να κερδίσει την πλειοψηφία κι εκτίμησε ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνει κυβέρνηση συνασπισμού.
Κλείσιμο

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μπροστά στις δημοσκοπήσεις καθώς μπορεί η ελληνική οικονομία να δείχνει τώρα σημάδια ανάπτυξης αλλά τα προηγούμενα χρόνια το ΑΕΠ της έχει συρρικνωθεί δραματικά.

Όσον αφορά τη ρωσική κρίση και την κατρακύλα του ρουβλιού, ο Parker δήλωσε ότι αυτή θα επηρεάσει σημαντικά την Ευρώπη αλλά όχι τόσο την Ελλάδα.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης