Αυτές είναι οι 10 ταινίες με τα περισσότερα λάθη

Αυτές είναι οι 10 ταινίες με τα περισσότερα λάθη

Ο εντοπισμός των λαθών στις ταινίες έχει εξελιχθεί σε χόμπι για πολλούς σινεφίλ

Αυτές είναι οι 10 ταινίες με τα περισσότερα λάθη
Ακόμα και οι καλύτερες ταινίες μπορεί να περιέχουν μικρά λάθη, όπως την απρόοπτη εμφάνιση ενός μικροφώνου σε μία σκηνή ή την ορατή αντανάκλαση ενός κάμεραμαν.

Ο εντοπισμός αυτών των λαθών έχει εξελιχθεί σε χόμπι για πολλούς σινεφίλ, οι οποίοι μάλιστα βλέπουν κάθε ταινία και δύο ή τρεις φορές προκειμένου να βρουν όλες τις «γκάφες» της παραγωγής και να τις καταγράψουν στον αγαπημένο τους ιστότοπο, το moviemistakes.com.

Σύμφωνα με τους ειδήμονες του εν λόγω ιστότοπου, από το εκπαιδευμένο μάτι των οποίων δεν ξεφεύγει ούτε το παραμικρό λαθάκι, υπάρχουν δέκα ταινίες που είναι κυριολεκτικά γεμάτες από τέτοιου είδους «αβλεψίες». 

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται το κλασσικό αριστούργημα «Αποκάλυψη Τώρα» με τον Μάρλον Μπράντο, ενώ δεύτερη, με μόλις 15 λάθη διαφορά είναι η ταινία «Τα Πουλιά» του Άφρεντ Χίτσκοκ. Πρωταθλήτριες στα λάθη φαίνεται πως είναι και δύο ταινίες του Χάρι Πότερ αλλά και άλλες μεγάλες παραγωγές, όπως ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, ο Πόλεμος των Άστρων, τα Σαγόνια του Καρχαρία, οι Πειρατές της Καραϊβικής, ο Μάγος του Οζ και ο Σούπερμαν.

Δείτε παρακάτω τη λίστα των 10 ταινιών με τα περισσότερα λάθη:
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης