«H πρωθυπουργική ηγεσία στην Ελλάδα»: Διάλεξη του LSE στο Μέγαρο Μουσικής

«H πρωθυπουργική ηγεσία στην Ελλάδα»: Διάλεξη του LSE στο Μέγαρο Μουσικής

Μια διάλεξη η οποία αφορά την έκδοση του ομώνυμου βιβλίου από το Oxford University Press

«H πρωθυπουργική ηγεσία στην Ελλάδα»: Διάλεξη του LSE στο Μέγαρο Μουσικής

Για μια ακόμη χρονιά, το Megaron Plus συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του με τοLondon School of Economics and Political Science (LSE) και τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science (LSE).

Ο φετινός κύκλος εκδηλώσεων εγκαινιάζεται με τη διάλεξη «Η πρωθυπουργική ηγεσία στην Ελλάδα», την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 19:00), του 
Kevin Featherstone [Κέβιν Φέδερστοουν], Καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και Ευρωπαϊκής Πολιτικής καιΔιευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου, και του Δημήτρη Παπαδημητρίου, Καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Η διάλεξη πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία από τον εκδοτικό οίκο 
Oxford University Press του βιβλίου Prime Ministers in Greecethe paradox of power [Πρωθυπουργοί και το παράδοξο της εξουσίας στην Ελλάδα] των Featherstone και Παπαδημητρίου. 

Η ομιλία εντάσσεται στον Κύκλο «Νέες σκέψεις για έναν κόσμο που αλλάζει» και θα γίνει στα αγγλικά και στα ελληνικά με ταυτόχρονη μετάφραση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία προτεραιότητας. Ηδιανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30.

Ο Kevin Featherstone κατέχει την έδρα Σύγχρονων Ελληνικών  Σπουδών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (LSE). Είναι επίσης Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου και ένας από τους Προέδρους του LSEE, του Ερευνητικού Κέντρου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη εντός του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου, του οποίου υπήρξε Διευθυντής (2004-2007 και 2012-2013).

Κλείσιμο

 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και διευθύνει το Κέντρο Αριστείας «Jean Monnet» στο ίδιο πανεπιστήμιο.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω Διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης