Αυτό είναι το ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου: Δέστε την φιόγκο και απολαύστε την...

Αυτό είναι το ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου: Δέστε την φιόγκο και απολαύστε την...

Το σουτιέν και το εσώρουχο της ιδίας σειράς κοστίζουν 39 λίρες και, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, άλλοι το βρίσκουν φθηνό, άλλοι το βρίσκουν περίεργο και υπάρχουν και αυτοί που το βρίσκουν ενδιαφέρον

Αυτό είναι το ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου: Δέστε την φιόγκο και απολαύστε την...
Eξάπτει τη φαντασία, αφήνει τα γυναικεία στήθη σχεδόν σε κοινή θέα και ξετυλίγεται κυρίως στην κρεβατοκάμαρα. 
   
Πρόκειται για το «παπιγιόν σώματος», το οποίο είναι σχεδιασμένο για τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου, ωστόσο, την μεγαλύτερη χαρά την προσφέρει στους άνδρες .Το ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Κλείσιμο

   
Κι ενώ πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου που έχει την τιμητική του ο φτερωτός θεός του έρωτα, η βρετανική εταιρεία εσωρούχων "Bluebella" δημιούργησε ένα μάλλον....επικίνδυνο σετ εσωρούχων δίνοντας την ευκαιρία στους άντρες να ανακαλύψουν το γυναικείο σώμα σαν να ήθελαν να λύσουν ένα παπιγιόν .

Η βρετανική εταιρεία εσωρούχων δημιούργησε το σέξι εσώρουχο  «Body Bow» της σειράς Alyssa,  με το οποίο οι γυναίκες δένουν το στηθόδεσμό τους περιμένοντας τους άνδρες να τους λύσουν τον... φιόγκο.  
 
Το σουτιέν και το εσώρουχο της ιδίας σειράς κοστίζουν 39 λίρες και, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, άλλοι το βρίσκουν φθηνό, άλλοι το βρίσκουν περίεργο και υπάρχουν και αυτοί που το βρίσκουν ενδιαφέρον.
   
«Το σουτιέν μπορεί να δεθεί με διάφορους τρόπους», όπως εξηγεί η επικεφαλής της εταιρείας "Bluebella", Έμιλι Μπέντελ και προσθέτει: 
   
Θέλουμε να επαναλάβουμε τις επιτυχίες που έχουν κάνει κατά καιρούς τα εσώρουχά μας προωθώντας για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ένα πιο μοντέρνο σχέδιο της Bluebella. 
   
H Μπέντελ, απόφοιτος της Οξφόρδης, ίδρυσε την εταιρεία πριν από δώδεκα χρόνια. Πέρυσι είχε κάνει πάταγο στην αγορά το εσώρουχο που αποτελείται από ένα μακρύ σατέν ύφασμα, το οποίο φοριέται ταυτόχρονα ως σουτιέν και ως εσώρουχο καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία...  










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης