Γιατί κάποιος γεμάτος ψεγάδια μπορεί να είναι τελικά... ο «κύριος τέλειος»

Γιατί κάποιος γεμάτος ψεγάδια μπορεί να είναι τελικά... ο «κύριος τέλειος»

Το 57% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου έχουν παράλογες απαιτήσεις όταν πρόκειται για τον άνδρα των ονείρων τους, αυτόν με τον οποίο ονειρεύονται να κάνουν οικογένεια

Γιατί κάποιος γεμάτος ψεγάδια μπορεί να είναι τελικά... ο «κύριος τέλειος»
Πολλές γυναίκες αναζητούν τον «κύριο τέλειο». Αυτόν δηλαδή που εκ πρώτης όψεως τα έχει όλα: είναι ευγενικός, έξυπνος, όμορφος , έχει καλή δουλειά, είναι μορφωμένος και με μεγάλο πορτοφόλι. 

Ωστόσο, πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν... 

Κλείσιμο
 Το 57% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου έχουν αυτές τις απαιτήσεις όταν πρόκειται για τον άνδρα των ονείρων τους, αυτόν με τον οποίο ονειρεύονται να κάνουν οικογένεια.  Όμως, μία τέτοια αναζήτηση είναι δύσκολη και την ίδια ώρα απογοητευτική. 

Η αναζήτηση συντρόφου σε συνδυασμό με  τις υψηλές προσδοκίες που έχουν οι γυναίκες για τους άνδρες  είναι αυτοκαταστροφική για όλες όσες είναι μόνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι υψηλές απαιτήσεις καταλήγουν σε μια ζωή χωρίς σύντροφο. Στο Βερολίνο, για παράδειγμα, το 53,9% , ηλικίας  18 έως 50 ετών, δεν έχουν σύντροφο.

Ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες όπως το "λάθος" χρώμα των ματιών, η φαλάκρα ή υπερβολική τρίχα στο στήθος μπορεί να "πνίξουν" ένα φλερτ προτού καν αναπτυχθεί. Υπάρχουν όμως παράγοντες εκτός από την εξωτερική εμφάνιση και το επάγγελμα που έχουν ζωτική σημασία για μια ευτυχισμένη σχέση, όπως το ζευγάρι να έχει το ίδιο χιούμορ, κοινά ενδιαφέροντα, να μοιράζεται τα ίδια πράγματα, να έχει παρόμοιες ιδέες για τον οικογενειακό προγραμματισμό.

Αυτά τα απλά πράγματα κρύβουν τα συστατικά της τέλειας σχέσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το 72% των ερωτηθέντων θεωρούν τις μικρές ατέλειες του συντρόφου τους ως ιδιαίτερα ελκυστικές. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες καλό θα είναι να μην βάζουν "ταμπέλες" και να μην κολλάνε μόνο στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης αν θέλουν να βρουν τον άνδρα των ονείρων τους...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης