Τα πιο δημοφιλή tweets του 2017: Ο Ομπάμα, η Αριάνα Γκράντε και οι... κοτομπουκιές

Τα πιο δημοφιλή tweets του 2017: Ο Ομπάμα, η Αριάνα Γκράντε και οι... κοτομπουκιές

Άφαντος, αντίθετα, ο Ντόναλντ Τραμπ παρά την έντονη δραστηριότητά του στο Twitter

Τα πιο δημοφιλή tweets του 2017: Ο Ομπάμα, η Αριάνα Γκράντε και οι... κοτομπουκιές
Τη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή tweets του 2017 έδωσε στη δημοσιότητα το Twitter. Στη λίστα κυριαρχεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με τρεις εμφανίσεις, αλλά αντίθετα απουσιάζει ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παρά την έντον δραστηριότητα του στην πλατφόρμα.

Ωστόσο στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ανάρτηση του παντελώς αγνώστου Carter Wilkerson ο οποίος με ανάρτησή του ζήτησε δωρέαν κοτομπουκιές.

Κλείσιμο


Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το tweet του Ομπάμα στις 13 Αυγούστου μετά την επίθεση ακροδεξιών κατά διαδηλωτών στο Χάρλοτσβιλ όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε μια φράση του Νέλσον Μαντέλα.



Στην πρώτη δεκάδα φιγουράρουν και δύο άλλες αναρτήσεις του Ομπάμα, τον Ιανουάριο, την περίοδο δηλαδή που ολοκλήρωνε τη θητεία του.





Μια θέση στην πρώτη δεκάδα (την 7η) εξασφάλισε και το tweet του Λεμπρόν Τζέιμς κατά του Τραμπ με αφορμή την άρνηση των πρωταθλητών του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να παραστούν στην καθιερωμένη τελετή βράβευσής τους από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.



Στην τέταρτη θέση της λίστας βρέθηκε το πρώτο tweet της Αριάνα Γκράντε τον Μάιο μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ.



Στην 9η θέση της λίστας και μια έκκληση για φαγητό σκύλων από παίχτη των Detroit Lions μετά τις πλημμύρες στο Χιούστον.



Ακόμα περισσότερα retweets που το έστειλαν στην 3η θέση της λίστας κέρδισε για τον ίδιο λόγο και το Penn State IFC που ζητούσε επαναδημοσιεύσεις προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τους πλημμυροπαθείς της πολιτείας του Χιούστον.



Έκτη δημοφιλής ανάρτηση η φωτογραφία του τραγουδιστή Chester Bennington από τον λογαριασμό του συγκροτήματος του Linkin Park στις 20 Ιουλίου, την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε νεκρός.



Στην 10η θέση βρέθηκε, τέλος, η ανάρτηση του seth joesph που αφορά μια «κόκκινη» γραμμή για αυτοκτονίες στις ΗΠΑ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης