Απίστευτα τραγικό θάνατο βρήκε ο Alexander "Sasha" Chechik, ο οποίος πέθανε για μια selfie με χειροβομβίδα, στο Λαμπίνσκ στη νοτιοδυτική Ρωσία.
O Alexander πέθανε βγάζοντας selfie με μια χειροβομβίδα. Είχε κάνει όμως το μοιραίο λάθος να βγάλει την περόνη.
Όταν είδαν οι φίλοι του τη φωτογραφία στα social media άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με μηνύματα καθώς παρατήρησαν το μοιραίο όπως αποδείχτηκε λάθος του.
Ο 26χρονος ήταν στο αυτοκίνητό του όταν έστειλε τις φωτογραφίες στους φίλους του. «Πού είσαι; Είσαι καλά;» ήταν το πρώτο μήνυμα που πρόλαβε και να απαντήσει. «Εξαρτάται τι εννοείς καλά».
Κλείσιμο
Όταν του έστειλε τη selfie χωρίς την περόνη, ο φίλος του του είπε να μην κάνει βλακείες. «Πού είσαι;» τον ρώτησε ξανά χωρίς να πάρει απάντηση.
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο νεαρός από το Labinsk περίμενε ότι η χειροβομβίδα δεν θα εκραγεί αν δεν την πετάξει.
Χαρακτήρισαν τον θάνατό του δυστύχημα και όχι αυτοκτονία. Οι ρωσικές αρχές πλέον διερευνούν το τραγικό συμβάν.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.