Συναγερμός στο σκωτσέζικο κοινοβούλιο - Βρέθηκε φάκελος με λευκή σκόνη

Συναγερμός στο σκωτσέζικο κοινοβούλιο - Βρέθηκε φάκελος με λευκή σκόνη

Έχει εκκενωθεί η πτέρυγα των βουλευτών, αλλά σε άλλα σημεία οι εργασίες του Χόλιρουντ συνεχίζονται κανονικά - Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας

Συναγερμός στο σκωτσέζικο κοινοβούλιο - Βρέθηκε φάκελος με λευκή σκόνη
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο κοινοβούλιο της Σκωτίας στο Εδιμβούργο, όταν εντοπίστηκε φάκελος με λευκή σκόνη που είχε αποσταλεί στο γραφείο ενός βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, συνολικά τρεις ύποπτοι φάκελοι εντοπίστηκαν με παραλήπτες τρεις συντηρητικούς βουλευτές,  την Liz Smith, τον Jamie Halcro-Johnston, και τον Edward Mountain.

Κλείσιμο
Τα τρία πακέτα έφεραν τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και κίνησαν τις υποψίες του προσωπικού, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η αστυνομία του Εδιμβούργου.



Μόλις ανοίχτηκε ο ένας φάκελος και βρέθηκε στο εσωτερικό του λευκή σκόνη, δόθηκε αμέσως εντολή για εκκένωση του κοινοβουλίου, αφού δεν ήταν δυνατό να διαπιστωθεί άμεσα εάν η ουσία ήταν επικίνδυνη ή όχι.

Αυτήν την ώρα ο μόνος χώρος που παραμένει αποκλεισμένος είναι η πτέρυγα των βουλευτών.
Οι περισσότεροι βουλευτές βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην είσοδο του κοινοβουλίου, περιμένοντας πότε η Αστυνομία θα τους δώσει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στα γραφεία τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης