«Τον αγαπούσα» λέει η χήρα του άνδρα που αυτοκτόνησε με τσίμπημα φιδιού σε live streaming

«Τον αγαπούσα» λέει η χήρα του άνδρα που αυτοκτόνησε με τσίμπημα φιδιού σε live streaming

Ο 31χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας τον χωρισμό με την αγαπημένη του και το γεγονός ότι έβγαινε με άλλον άνδρα

«Τον αγαπούσα» λέει η χήρα του άνδρα που αυτοκτόνησε με τσίμπημα φιδιού σε live streaming
Σοκαρισμένη από τον χαμό του συζύγου της είναι η Κάτια Πιατίζκινα, η γυναίκα της οποίας η απιστία οδήγησε στην αυτοκτονία τον Αρσλάν Βαλέεφ, τον Ρώσο ερπετολόγο που την περασμένη εβδομάδα μετάδωσε live τον θάνατό του από τσίμπημα φιδιού, σοκάροντας το διαδίκτυο.

Ο άτυχος 31χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας το πιο δηλητηριώδες φίδι στη συλλογή του, ένα μαύρο μάμπα, να τον δαγκώσει μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια του σοκαριστικού βίντεο, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο απελπισμένος Ρώσος απηεύθυνε έκκληση στους θεατές να τηλεφωνήσουν στην καλή του και να της ζητήσουν να πάει να τον δει «για τελευταία φορά».




Η ίδια, μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του άνδρα της (παρέμεναν παντρεμένοι αν και βρίσκονταν σε διάσταση) δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι πράγματι κάποιος την κάλεσε και την ενημέρωσε, αλλά όταν έφτασε στο διαμέρισμα ο Αρσλάν είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν το χωράει ο νους μου ότι έκανε κάτι τέτοιο. Είχαμε διαφωνίες αλλά παραμέναμε παντρεμένοι. Είχαμε συναντηθεί λίγες ώρες πριν από αυτήν την τραγωδία», δηλώνει η 24χρονη, που είναι αρκετά γνωστή στη Ρωσία χάρη στο κανάλι στο YouTube που είχε από κοινού με τον σύζυγό της, με επίκεντρο τα ζώα.

Όσον αφορά το βίντεο της αυτοκτονίας του Αρσλάν, δηλώνει ότι δεν αντέχει να το δει και έτσι δεν θα ακούσει ποτέ τα τελευταία λόγια που είπε για εκείνη. 

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει τη συζυγική εστία τον περασμένο Απρίλιο λόγω προβλημάτων στον γάμο της. Τρεις μήνες μετά, τον Ιούλιο, είχε αρχίσει να βγαίνει με έναν άλλον άνδρα και ο Αρσλάν την είχε χτυπήσει πάνω στην οργή του, πράξη για την οποία ζήτησε συγγνώμη δημοσίως με ένα βίντεο στο κανάλι τους.



Το περιεχόμενο του βίντεο 
Στο βίντεο-σοκ που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο φαίνεται ο Βαλέεφ αρχικά να αναφέρεται σε κάτι που πρέπει να κάνει. Στη συνέχεια σηκώνεται από τη θέση του και στο παρασκήνιο ακούγεται ένα «ωχ», που θεωρείται η στιγμή που το μαύρο μάμπα τον δαγκώνει.
 
Δευτερόλεπτα μετά ο Βαλέεφ επιστρέφει μπροστά στην κάμερα και ακούγεται να λέει «αν πεθάνω, θα πεθάνω». Το δραματικό του μήνυμα συνεχίζεται με τον 31χρονο να απευθύνεται σε όσους παρακολουθούν τη ζωντανή μετάδοσή του: «Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα. Στην περίπτωση που - υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Κάτια (σ.σ. το όνομα της συζύγου του)». «Πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ» συνεχίζει δείχνοντας το ματωμένο του χέρι. «Όμορφο, δεν είναι; Γαμώτο, πώς... Γεια σε όλους. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το τηλέφωνο της Κάτια, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, αν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Κάτι. Γαμώτο, τρέμω» ακούγεται να λέει ο 31χρονος, ο οποίος είναι πλέον σε παραλήρημα καθώς τα μάτια του γυρίζουν και τα άκρα του έχουν μουδιάσει.



Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον ένα άτομο που έβλεπε τη ζωντανή μετάδοση ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Βαλέεφ, ο οποίος εντωμεταξύ είχε καταφέρει να κατέβει στο δρόμο, στο νοσοκομείο μόνο που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Μια ημέρα νωρίτερα ο Βαλέεφ είχε προαναγγείλει μια «ειδική μετάδοση με ένα από τα αγαπημένα μου φίδια» χωρίς, όμως, να δώσει κάποιο ίχνος για τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης