Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν μιλά για γενοκτονία και η κόρη του... βγάζει γελοίες selfie

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν μιλά για γενοκτονία και η κόρη του... βγάζει γελοίες selfie

Η 33χρονη φαίνεται να ακούει προσεκτικά την ομιλία του πατέρα της, καθώς κάθεται δίπλα στην 53χρονη μητέρα της Μεχριμπάν, στην αίθουσα της Νέας Υόρκης - Λιγότερο από δύο λεπτά, αφ' ότου ξεκίνησε η ομιλία του πατέρα της, στρέφει το smartphone στον εαυτό της για να τραβήξει φωτογραφίες

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν μιλά για γενοκτονία και η κόρη του... βγάζει γελοίες selfie
Η κόρη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, έχει δεχθεί πυρά από όλες τις κατευθύνσεις, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να παίρνει γελοίες πόζες για selfie, την ώρα που ο πατέρας της έκανε μια ομιλία στο συμβούλιο του ΟΗΕ για το θέμα της γενοκτονίας από την Αρμενία στο λαό του Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρόεδρος Ιλχάμ Αλίγεφ, 55 ετών, μίλησε στους παγκόσμιους ηγέτες στη Νέα Υόρκη, για τον αιματηρό πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, του 1992, όταν η κόρη του Λέιλα, 33 ετών, εθεάθη να παίρνει γελοίες πόζες. Αγνοώντας πλήρως τον πατέρα της, ή τη σημασία της ομιλίας του, στρέφει την κάμερα του smartphone της στον εαυτό της, και άρχισε να κάνει ζωντανή μετάδοση σε όλο τον κόσμο από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, κάνοντας ρεζίλι τον ηγέτη του Αζερμπαϊτζάν.

Κλείσιμο
Στην αρχή, η 33χρονη φαίνεται να ακούει προσεκτικά την ομιλία του πατέρα της, καθώς κάθεται δίπλα στην 53χρονη μητέρα της Μεχριμπάν, στην αίθουσα της Νέας Υόρκης. Αλλά λιγότερο από δύο λεπτά, αφ' ότου ξεκίνησε η ομιλία του πατέρα της, αρχίζει να στρέφει το smartphone στον εαυτό της για να τραβήξει φωτογραφίες.

Η συμπεριφορά της δεν έμεινε απαρατήρητη καθώς έπεσε σαν βούτυρο στο ψωμί των χρηστών των κοινωνικών μέσων.

Ένας έγραψε: «Αυτή είναι απλώς η έλλειψη κουλτούρας και ηλιθιότητας των πλουσίων παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς της την έφτιαξαν έτσι». Ενώ ένας άλλος, που αναγνωρίζεται ως «zhandos», πρόσθεσε: «Είναι τόσο ντροπιαστικό για την οικογένεια, να κάνει τέτοιες γκριμάτσες όταν ο πατέρας της μιλά για γενοκτονία ...»

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Αζερμπαϊτζάν APA , ο πρόεδρος Αλίγεφ χρησιμοποίησε την ομιλία για να ζητήσει να επιβληθούν διεθνείς κυρώσεις στην Αρμενία. Είπε: «Ως αποτέλεσμα της αρμενικής επιθετικότητας, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Αζερμπαϊτζανοί έγιναν πρόσφυγες και εσωτερικά εκτοπισμένοι. Η Αρμενία διέπραξε γενοκτονία εναντίον του Αζερμπαϊτζάν στο Κοτζαγιά».

Πρόσθεσε ότι 613 «ειρηνικοί κάτοικοι» σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 106 γυναικών και 63 παιδιών. Η Αρμενία αμφισβήτησε στο παρελθόν τον ισχυρισμό του προέδρου ότι έχει διαπράξει γενοκτονία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης