Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Έφτιαξαν «τείχος» με δέντρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Έφτιαξαν «τείχος» με δέντρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους

Η ασφάλεια του 4χρονου πρίγκιπα Γεώργιου και της μόλις 2 ετών πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Έφτιαξαν «τείχος» με δέντρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους
Πρόσφατα, μια 40χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα και με εμμονή με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, προσπάθησε δύο φορές να εισβάλλει στο σχολείο του πρίγκιπα Γεώργιου, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, που τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, η ασφάλεια των παιδιών τους είναι από τις προτεραιότητές τους.

Έτσι, με εντολή του ζεύγους «για λόγους ιδιωτικότητας και ασφάλειας»
Κλείσιμο
, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, κατασκευάστηκε ένα τείχος από κωνοφόρα δέντρα, μήκους 250 μέτρων και ύψους πάνω από 12 μέτρα γύρω από το παλάτι του Κένσιγκτον, ώστε τα αδιάκριτα βλέμματα να κρατούνται μακριά αλλά να εμποδίζονται και τυχόν εισβολείς.



Μια ομάδα κηπουρών φρόντισε να κατασκευαστεί το γιγάντιο τείχος με δέντρα που μεταφέρθηκαν από την κατοικία του ζεύγους των γαλαζοαίματων στο Άμνερ Χολ του Νόρφολκ. Ήδη, το παλάτι του Κένσιγκτον, μετά την γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου, είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία παρακαλούσε τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.



Το κόστος φύλαξης των 21 μελών της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας είναι εξαιρετικά μεγάλο. Σύμφωνα με την Mirror, για το 2010 δαπανήθηκαν 113 εκατ. ευρώ για την ασφάλεια των Βρετανών γαλαζοαίματων ενώ 1.000 αστυνομικοί προστατεύουν την βασιλική οικογένεια ημέρα και νύχτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης