Όμορφο από την πλευρά των ΗΠΑ θέλει να είναι το τείχος με το Μεξικό η κυβέρνηση Τραμπ

Όμορφο από την πλευρά των ΗΠΑ θέλει να είναι το τείχος με το Μεξικό η κυβέρνηση Τραμπ

Θα πρέπει να έχει θεμέλια δύο μέτρων μέσα στο έδαφος. 25 έως 50 αυτόματες πύλες για πεζούς και οχήματα και να είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειάζεται τουλάχιστον μια ώρα για να το παραβιάσει κάποιος με εργαλείο

Όμορφο από την πλευρά των ΗΠΑ θέλει να είναι το τείχος με το Μεξικό η κυβέρνηση Τραμπ
Μια παράμετρο ομορφιάς περιλαμβάνει η προκήρυξη της αμερικανικής κυβέρνησης για την κατασκευή του τείχους κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική προκήρυξη η κυβέρνηση θέλει το ύψους περίπου 10 μέτρων τείχος να είναι όμορφο από την πλευρά του ΗΠΑ αλλά την ίδια στιγμή να είναι δύσκολο για αναρρίχηση ή για παραβίαση.

Κλείσιμο
Οι σχετικές προτάσεις για την προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 29 Μαρτίου.

Το τείχος θα πρέπει να έχει θεμέλια δύο μέτρων μέσα στο έδαφος καθώς και 25 έως 50 αυτόματες πύλες για πεζούς και οχήματα.

Θα πρέπει επίσης να είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειάζεται τουλάχιστον μια ώρα για να το παραβιάσει κάποιος με βαριοπούλα, κόφτη, τσάπα, ηλεκτρικά μηχανήματα, οξυγόνο ή άλλα παρόμοια εργαλεία.

Η τελική επιλογή θα γίνει βάσει δειγμάτων ύψους 10 μέτρων που θα στηθούν στο Σαν Ντιέγκο.

Όσον αφορά το κόστος η κυβέρνηση στον προϋπολογισμό που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες προέβλεπε ένα κονδύλι ύψους 2,6 δισ. δολαρίων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης