Και η 5χρονη εγγονή του Τραμπ ανέλαβε «καθήκοντα»: Στην κινεζική πρεσβεία... τραγουδά στα μανδαρινικά!

Και η 5χρονη εγγονή του Τραμπ ανέλαβε «καθήκοντα»: Στην κινεζική πρεσβεία... τραγουδά στα μανδαρινικά!

Η Ιβάνκα Τραμπ μαζί με την κόρη της Αραμπέλα επισκέφθηκαν την πρεσβεία της Κίνας στην Ουάσινγκτον για να συμμετέχουν σε εκδήλωση για το νέο κινεζικό έτος

Και η 5χρονη εγγονή του Τραμπ ανέλαβε «καθήκοντα»: Στην κινεζική πρεσβεία... τραγουδά στα μανδαρινικά!
Μπορεί η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, να απασχολεί τον διεθνή Τύπο με την «εξαφάνισή» της από το πλευρό του Αμερικανού προέδρου, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ έχει και άλλα μέλη της οικογένειάς του που τον βοηθούν και αναπληρώνουν επάξια το κενό που αφήνει η τρίτη σύζυγός του.

Την Τετάρτη το βράδυ σε εκδήλωση στην κινεζική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον για το νέο έτος του Πετεινού, την παράσταση «έκλεψε» η μικρή εγγονή του Τραμπ, η 5χρονη κόρη της Ιβάνκας Τραμπ και του Τζάρεντ Κάσνερ, η Αραμπέλα Κάσνερ.

Κλείσιμο
Η Αραμπέλα, που πήγε στην πρεσβεία μαζί με την μητέρα της, είναι ήδη μια celebrity στην Κίνα, αφού τον Νοέμβριο ένα βίντεο με την ίδια να απαγγέλλει ποιήματα στην μανδαρινική γλώσσα έγινε viral με περισσότερα από 100 εκατομμύρια views!



Ο Κινέζος πρέσβης στις ΗΠΑ, Cui Tianka και οι υπόλοιποι καλεσμένοι μόλις είδαν την Ιβάνκα και την κόρη της τις πλησίασαν και ο πρέσβης αργότερα στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Τον Δεκέμβριο ο Cui Tianka είχε επικρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με την πρόεδρο της Ταϊβάν, Τσάι Ινγκ-γουέν, μια κίνηση που έδειχνε να αμφισβητεί την πολιτική της «ενιαίας Κίνας», που οι ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει από το 1979 επί προεδρίας του Τζίμι Κάρτερ.

Την Πέμπτη η Ιβάνκα Τραμπ ευχαρίστησε στο Instagram τον Κινέζο πρέσβη για την όμορφη βραδιά και ανέβασε βίντεο με την μικρή Αραμπέλα που τραγουδά στα μανδαρινικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης